Påmelding og info

PÅMELDING ER STOPPET (FULLT)

TRENINGSSAMLING PÅ GARDERMOEN 11.-12. JULI

I en spesiell sesong prøver vi å lage aktiviteter for våre deltagere i Rallycross Junior Cup. Tidligere i år kjørte vi et Kick Off på Gardermoen under strenge restriksjoner (da var det max 50 personer). Vi takker våre sponsorer som gjør det mulig å gjennomføre et nytt arrangement i juli for enda flere deltagere.

Det ble kjørt et enkelt sprintløp på tid under Kick Off 2020 som ble vunnet av Kristoffer Kalfoss foran Benjamin Tveit Halvorsen og Mathilde Hanserud.

Nå tar vi det et steg videre og inviterer alle type Rallycross biler, og alle Crosskart klasser til en treningssamling på Gardermoen. Vi har valgt og kalle arrangementet for Bilsport Festivalen, da tankene er kanskje å bygge videre på konseptet neste år - om det bli velykket i 2020. Men nå er det en treningssamling under strenge restriksjoner der vi desverre ikke kan tillate publikum (!)

PÅMELDING: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (send mail med bilde av lisenser). Betaling skjer på Vipps, og dere må sende skjermbilde / kvittering på mail. Bindene påmelding, 1000,- for begge dager (Rabatt kun RJC som kan betale 700,- for en dag, da vi vet at flere førere kan kjøre en dag).

BETALING (VIPPS): 613591 (eller kontonr: 1506.32.96594)

SE STARTLISTE HER

Treningssamling med flere klasser!

Vi håper det kommer endel Rallycross biler for å teste, meld dere på folkens!

Nå har vi mulighet til å samles 200 personer, og i den anledning inviterer vi alle Rallycross klasser, samt Crosskart til treningssamling på Gardermoen Motorpark 11.-12. juli (!) Påmelding åpner tirsdag 30. juni kl 18.00 og vi har satt max antallet på 70 deltagere. Det er bindene påmelding (kvittering betaling = registrerer påmelding).

Hver av førerne får kun med seg 2 ekstra personer i teamet. 

Deltagere i Rallycross Junior Cup kan oppnevne funksjonærer i tillegg, og disse regnes ikke med i antall personer på området (men må hjelpe til, og får oppgaver i løpet av helga).

Åpen kiosk ved banen (NMK Gardermoen).

Det vil også bli et veldig enkelt sprintløp med tidtaking begge dager, en konkurranse på tid (3 runder, inkludert en gang i alternativsporet). Vi kjører Livestream fra helga, mere detaljer og tidpunkt kommer nærmere arrangement.

Pris for å være med på samlingen er 1000,- (for begge dager).

Mulighet for Rallycross Junior Cup førere å kjøre en dag for 700,- (vi vet noen kan kun en dag)

Depoet åpner fredag 10. juli kl 18.00 (ingen strøm tilgang).

Kjøring fra kl 10.00 begge dager klassevis hver time. Teknisk fra kl 09.00 og utover! (Mulighet for å kjøre mye og sammeligne seg med andre konkurrenter, samt treffe igjen venner og kjente før ferien).

Innsjekk (lisenser og kvittering på betaling sendes på mail).

Prøve bilcross bil / event på tid kl 18.00

Hvis noen ønsker å kjøre bilcross bil på tid, en konkurranse mot andre team medlemmer (foreldre, mekanikkere eller andre, så vil vi prøve å få til dette). Pris 1500,- per deltager 2 x 3 runder, dette blir fra kl 18.00 fredg og lørdag kveld. Vi tar i mot booking, begrenset plasser og førstemann til mølla (18 år aldersgrense).

Les mer på www.fartogspenning.no

Sosial grill-kveld lørdag kl 20.00

Mulighet for alle som har lyst til å være med på grilling, langbord på startplata (dere tar med eget bord og stoler, egen mat og drikke).

PS: Husk avstandsregler utenfor familie, 1 meter (!)

Dette hadde ikke vært mulig uten våre sponsorer i Rallycross Junior Cup, vi takker Harestua Auto, Kim Steinsholt AS, Bildeler.no, Oset Høyfjellshotell og RX Evolution.

Publikum desverre ikke tillatt (!)

Kun registrerte team med riktig antall personer slipper inn i depoet (det blir vakthold). Dette er myndigheters restriksjoner, for å kunne arrangere denne type samlinger. Men vi jobber mot å få til TV Sending fra begge dager.

ARRANGØR: Skaar Racing Team AS og NMK Gardermoen

Løpsleder: Tormod Karlstad, NMK Gardermoen

Kontakt

Frode Skaar, 93869316 / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / PM Facebook

Skaar Racing Team AS