Informasjon om Bilsport Festivalen

Med over 20 års erfaring innen Bilsport, og serie gründere ser Bilsport Festivalen dagens lys i 2020. Det starter med en helt enkelt treningssamling på Gardermoen, men ideene er mange for hvordan vi kan bygge på elementer for fremtiden.

Grunnlaget for Festivalen har vært de siste årenes arbeid med Rallycross Junior Cup som promotor. Vi har lagt ned enormt mye jobb i å synliggjøre de yngstre Rallycross deltagerne. Når vi i 2020 møter motstand av Covid-19 pandemien ser vi etter mulige aktivteter for våre deltagere i Rallycross Junior Cup, slik at de kan møtes.

Vi hadde 23. mai i 2020 et Kick Off tross strenge restriksjoner, et arrangement som ble godt mottatt. Nå har vi muligheten til å samle enda flere personer, og da velger vi å innvolvere flere klasser og bilsport grener.

Skaar Racing Team har et brennende interesse for rekruttering, produktutvikling og kjøreopplæring. Våre prosjekter har begynt å få en rød tråd, og vi kan tilby kjøring for barn helt ned i 5 års alderen i vår elektriske Crosskart. Den kan kjøres fra det året man fyller 6 år, og vi har også flere bilcross biler som kan kjøres fra det året man fyller 14 år.

I tillegg til dette tilbyr vi bedrifter og private grupper event på Gardermoen i våre Bilcross biler. Dette er veldig populært, selv om 2020 var året da motstanden virkelig kom og vi ble tvunget nedsteng pga Covid-19 noen måneder. Les mer på www.fartogspenning.no

Det gjennstår å se om Bilsport Festivalen blir en årlig tradisjon, men det er absolutt en mulighet at vi kommer tilbake i 2021(!)